سافت استارتر زیمنس

سافت استارتر اشنایدر

جشنواره فروش سافت استارتر اشنایدر

سافت استارتر اشنایدر (SCHNIEDER) به دلیل طراحی بهینه از نظر کیفی و قیمت یکی از پرفروش ترین سافت استارتر ها در دنیا میباشد.

جهت کسب مشاوره برای انتخاب و خرید انواع مدل ها  میتوانید به صورت رایگان با کارشناسان تخصصی الکتروبازار در تماس باشید. off%

تماس با ما جهت خرید و استفاده از تخفیف جشنواره فروش

مشخصات سافت استارتر اشنایدر (SHNIEDER)

سافت استارتر اشنایدر در سطح فشار ضعیف بستگی به مدل های مختلف از توان های پایین تا 800 کیلو وات عرضه میشود که میتواند در دو نوع آنالوگ و یا دیجیتال انتخاب و مورد استفاده قرار گیرد.

کاربری سافت استارتر های اشنایدر (SHNIEDER)

سافت استارتر اشنایدر میتواند در کاربری های مختلفی چون پمپ، فن، نوار نقاله، کمپرسور، آسیاب، سنگ شکن، همزن، فرز، دستگاه تراش و بسیاری دیگر از کاربریها مورد استفاده قرار گیرد فقط لازم است که حین خرید به مدل متناسب با نیاز خود دقت کنید که دراین خصوص کارشناسان متخصص الکتروبازار میتوانند راهنمای شما باشند.

امکانات سافت استارتر اشنایدر (SHNIEDER)

بسته به مدل سافت استارتر اشنایدر امکانات مختلفی برای آن در نظر گرفته شده است

امکاناتی چون کنتاکتور بای پس،  ورودی ها و خروجی های دیجیتال، شتاب قابل تنظیم راه اندازی ، سطح ولتاژ استارت قابل تنظیم به صورت استاندارد در همه راه اندازهای نرم اشنایدر دیده میشود اما سایر امکانات پیشرفته همچون نمایشگر دیجیتالی، پورت شبکه های صنعتی، انواع حفاظت های موتور، امکان توقف نرم، مد های مختلف کنترلی، توابع کارکردی پیشرفته ، ترمز DC، ورودی و خروجی آنالوگ، پارامتردهی اتوماتیک و غیره در  مدل های مختلف به صورت آپشن یا استاندرد وجود دارد.

مدل های مختلف راه انداز نرم اشنایدر (SHNIEDER)

همانطور که قبلا نیز ذکر شد شرکت اشنایدر تنوع زیادی در مدل های تولیدی راه اندازه های نرمدارد اما متداول ترین آنها که مورد استفاده قرار میگیرد مدلهای  ATS01, ATS48, ATS22  میباشند که در ادامه به معرفی  کامل آنها میپردازیم.

سافت استارت  اشنایدر مدل ATS48 

طراحی شده برای بارهای سنگین با عملکرد بهینه در راه اندازی و توقف  به همراه مد کنترلی منحصر به فرد گشتاور  (TSC) جهت شتابگیری در استارت و توقف

← اطلاعات بیشتر سافت استارتر اشنایدر مدل ATS48

سافت استارت اشنایدر مدل ATS22

ویژه کاربری های صنعتی با بار نرمال مثل پمپ، فن، کمپرسور و سایر کاربریهای عمومی  مجهز به امکانات مختلف و حفاظت کامل  ….

← اطلاعات بیشتر سافت استارتر اشنایدر مدل ATS22

سافت استارتر اشنایدر مدل ATS01

سافت استارت اشنایدر مدل AT01

سافت استارتر آنالوگ اشنایدر به همراه کنتاکتور بای پس جهت استفاده در کاربری های عمومی   ….

← اطلاعات بیشتر سافت استارتر اشنایدر مدل ATS01

10 سئوال متداول در خصوص سافت استارتر ها

راه اندازی و توقف نرم الکتروموتور، کاهش جریان راه اندازی  و افت ولتاژهای لحظه ای در شبکه برق، انجام حفاظت الکتروموتور و عدم نیاز به برخی از حفاظت های چون اضافه بار و یا اتصال کوتاه در الکتروموتور، کاهش استهلاک الکتروموتور و ادوات مکانیکی متصله، امکان ایجاد ترمز DC با یک سافت استارتر دیجیتال، حذف پدیده کویتاسیون و ضربه قوچ در پمپ ها، امکان مانیتور کردن بسیار از پارامترهای الکتریکی موتور در حین کار، کاهش خرید هزینه های تجهیزات الکتریکال ورودی مثل ژنراتور، ترانسفومر، کابل و غیره …

توان و جریان الکتروموتور، نوع کاربری (مثال: پمپ، فن، نوار نقاله، کمپرسور، آسیاب، سنگ شکن، همزن و ….)، حداکثر تعداد استارتر الکتروموتور در دقیقه، شرایط محیطی

کنتاکتور بای پس (ByPass)، به کنتاکتوری گفته میشود که به طور موازی با مدار قدرت سافت استارتر قرار می گیرد تا بعد از  راه اندازی کامل، الکتروموتور ازطریق آن مستقیما”  به شبکه برق ورودی وصل شود و بدین طریق سافت استارتر بعد از راه اندازی از مدار خارج میشود. این کار باعث میشود تا استهلاک دستگاه به شدت کاهش پیدا کند.

کنتاکتورهای بای پس به دو صورت داخلی و خارجی میتوانند  باشند که در نوع داخلی خود سازنده این کنتاکتور را در داخل سافت استارتر قرار میدهد اما به منظور بای پس خارجی میتوان یک کنتاکتور به صورت جداگانه در تابلو سافت استارتر در نظر گرفت تا بعد از راه اندازی موتور، مدار قدرت سافت استارتر توسط این کنتاکتور بای پس شود.

تنظیمات راه اندازی در سافت استارتر های آنالوگ از طریق برخی پتانسیومترها یا دیپ سوئیچ ها که روی دستگاه هستند انجام میشود اما در سافت استارتر های دیجیتال تنظیمات دستگاه از طریق یک کیپد با نمایشگر انجام میشود.

همچنین در سافت استارترهای دیجیتال امکان برقراری ارتباط دستگاه با شبکه های صنعتی در کارخانجات فراهم میباشد درصورتی که این امکان در نوع آنالوگ وجود ندارد.

خیر، راه انداز نرم همان سافت استارتر است.

با دید کوتاه مدت راه اندازی به صورت ستاره مثلث هزینه کمتری دارد اما به دلیل محاسن فراوان سافت استارت ها در بلند مدت استفاده از این دستگاه ها بسیار مقرون به صرفه تر میباشد مضاف بر اینکه در بسیاری از موارد میتوان با انتخاب سافت استارترهای آنالوگ با اختلاف قیمت کمی نسبت به حالت ستاره مثلث از مزایای فراوان استفاده از سافت استارتر ها بهرمند شد.

به طور کلی میتوان گفت به دلیل قیمت بسیار پایین سافت استارتر نسبت به اینورتر، استفاده از آن برای راه اندازی نرم بسیار متداول میباشد  اما در کاربری ها و یا موارد خاص مثلا اگر نیاز باشد جریان راه اندازی بسیار محدودتر (حتی کمتر از جریان نامی موتور) شود و یا اینکه علی رغم نیاز به راه اندازی نرم نیاز به کنترل سرعت در حین کار الکتروموتور باشد آنگاه از یک اینورتر استفاده میشود.

قیمت سافت استارتر ارزان تر از اینورتر است و بسته به رنج توانی قیمت اینورتر بین 2.5 تا 7 برابر قیمت یک سافت استارتر باشد.

خیر، استفاده از سافت استارترها بیشتر برای الکتروموتورهای سه فاز آسنکرون متداول میباشد و ما برای الکتروموتورهای تک فاز سافت استارتر پیشنهاد نمیدهیم.

هدیه ویژه به مناسبت اولین خرید از الکتروبازار 

مجموعه الکتروبازار مرکز تخصصی سافت استارتر اشنایدر در ایران میباشد این مجموعه  به عنوان توزیع کننده عمده این دستگاه ها در لاله زار و کل کشور در جشنواره فروش ویژه به مناسبت اولین خرید مشتریان محترم هدیه تخفیفی را تا مبلغ 500 هزار تومان ارائه میکند .

درصورت نیاز به مشاوره جهت انتخاب سافت استارتر مورد نیاز یا ترجیح به خرید آفلاین، از طریق بخش تماس با ما یا شماره های تماس 46012980-021 و 09020082182 با کارشناسان  الکتروبازار در ارتباط باشید.

شماره های تماس جهت اخذ تخفیف جشنواره فروش

term of use